‍Les volgen

Op zoek naar een leuke hobby, waar je creatief kunt zijn in een gezellige groep?

Ben je uitgekeken op de gewone kledingwinkels of heb je een niet gangbare maat? Wil je ook wel eens wat anders dan confectie of heb je een kledingstuk gezien in een kleur die niet bij jou past? 

Misschien ben je altijd wel benieuwd geweest hoe het is, dat anderen leukere kleding dragen dan jijzelf of zou jij je smaak willen veranderen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging of een hobby? Dan ben je bij Atelier M3 aan het goede adres. Neem de uitdaging aan en kom vrijblijvend kennismaken. 

 

Tijdens de les leer je kleding te maken in groepjes van maximaal 5 personen. Kleine groepjes waar je niet ondersneeuwt en er aandacht voor je is.

 

Je kunt zelf je eigen kleding ontwerpen en maken en ook voor je kinderen of kleinkinderen.

 

Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je er aan besteed, elke week een les.

 

De lessen worden gegeven op twee avonden:

- Maandagavond is de les van 19:00 tot 21:00

- Woensdagavond is de les van 19:30 tot 21:30

 

We beginnen met het nemen van je maten. Afhankelijk van je niveau wordt er gekeken wat jouw ervaring is. Patronen van Knipmode, Burda en La Maison Victor en kinderpatronen van Knippie zijn vrijblijvend beschikbaar, maar je kan natuurlijk ook zelf patronen meenemen.

 

Je werkt op je eigen naaimachine. Eventueel kun je gebruik maken van een machine van Atelier M3. Je dient dit wel van tevoren aan te geven. 

 

De introductieles is gratis. Hierna kun je kiezen uit een leskaart van 5 lessen voor € 72,50 of 10 lessen voor € 140 (incl. BTW). Mocht je een keertje niet kunnen, geen probleem. Als je minimaal 24 uur van tevoren je afmeld, kun je die les op een andere dag inhalen als er plaats is. Gebruik van de overlockmachine is mogelijk voor € 1 per keer.

Neem nu contact op‍

‍Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen of even langskomen op Rokkeveenseweg Zuid 172 te Zoetermeer.

‍via mail

info@atelier-m3.nl

‍of lees meer

over Atelier M3