Bent uuitgekeken op de gewone kledingwinkels of heeft u een niet gangbare maat? Wilt u ook wel eens wat anders dan confectie of heeft u een kledingstuk gezien in een kleur die niet bij u past? 

Misschien bent u altijd wel benieuwd geweest hoe het is, dat anderen leukere kleding dragen dan uzelf of zou u van smaak of stijl willen veranderen? Of bent u toe aan een nieuwe uitdaging of een hobby? Dan bent u bij Atelier M3 aan het goede adres. Neem de uitdaging aan en kom vrijblijvend kennismaken.  

Tijdens de les leert u kleding te maken in groepjes van maximaal 5 personen. Kleine groepjes waar men niet ondersneeuwt en er aandacht voor is voor iedereen.

 

U kunt zelf eigen kleding ontwerpen en maken en ook voor kinderen of kleinkinderen.

 

Ieder kunt zelf bepalen hoeveel tijd er aan besteed, elke week een les of een maal per twee weken.

 

De lessen worden gegeven op drie avonden:

- Maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond van 19:00-21:00 uur

 

We beginnen met het nemen van de maten. Afhankelijk van het niveau wordt er gekeken wat de ervaring is. Patronen van Knipmode, Burda en La Maison Victor en kinderpatronen van Knippie zijn vrijblijvend beschikbaar, maar ook kunnen eigen patronen mee genomen worden.

 

Er kan op de eigen naaimachine gewerkt worden of eventueel gebruik maken van een machine van Atelier M3.

 

De introductieles is gratis. Hierna kunt u kiezen uit een leskaart van 5 lessen voor € 72,50 of 10 lessen voor € 140. Mocht men een keertje niet kunnen, geen probleem. Als er minimaal 24 uur van tevoren een afmeting plaatsvindt kan die les op een andere dag ingehaald worden mits er plaats is. Gebruik van de overlockmachine is mogelijk voor € 1 per keer.

Neem nu contact op

‍via mail

info@atelier-m3.nl

‍of lees meer

over Atelier M3